top of page
DSCN5166(2)_edited.png
joni-pauwels_edited_edited.png
ir. Noël Van Goethem
Zaakvoerder 
Joni Pauwels
Medewerker - Bouwkunde

Als het op bouwexperten aankomt zijn wij als personen zeer ervaren (zie ook mijn beroepservaringen). Wij zijn onafhankelijke bouwexperten en bieden altijd de juiste oplossing voor al onze klanten. Door onze zeer uitgebreide kennis van bouwgebeuren kunnen wij als professionals onze klanten bijstaan voor alles wat met vastgoed te maken heeft. Wij blijven betrokken en aanwezig tijdens alle stadia van het bouwgebeuren. Wij zullen u bij elke stap van het proces begeleiden.

 

Onze klanten komen zowel van Limburg/Vlaams-Brabant/Brussel/Antwerpen/Oost en als van West-Vlaanderen.

 

Ons specialisatie is vooral bouwfouten / expertise schade / bijstand bij voorlopige opleveringen enz...

"Deze site is ontworpen en gemaakt door Noël Van Goethem met als doel ook diegene die geen extra kosten meer kunnen veroorloven om een bouwexpert erbij te halen...te bereiken en te helpen...hier vindt je enorm veel informatie terug die je zeker op weg kunnen helpen wat je rechten zijn en wat je zeker moet weten enz...regelmatig plaatsen wij belangrijke informatie voor jullie bij...ook veel informatie van adv. Jan Roodhooft vindt je hier terug" 

 

Beide partijen hebben hun rechten maar ook hun plichten...hou daar rekening mee!

Vragen? mail naar:                                      of bel naar 0472 59 18 98
De "Wet Breyne"

Ik
merk dat veel bouwbedrijven en bouwpromotors de Wet Breyne niet zo nauw nemen of zelfs niet eens volgen of er te weinig kennis van hebben. Nochtans is de Wet Breyne zeer duidelijk en alle misdrijven/overtredingen die begaan worden kunnen bestraft worden.
 
Enkele voorbeelden
  • In een verkoopovereenkomst maakt men heel vaak melding van boete voor vertraging tussen de 20/30€ per kalenderdag wat duidelijk in de meeste gevallen niet overeenkomt met een huurwaarde per maand van een woning of appartement...ook al is dit ondertekend door beide partijen...wordt dit volgens de "Wet Breyne" alsnog als ongeschreven beschouwd, en staan daar duidelijk sancties tegenover.​
      Op aandringen van ons...volgen nu bij alle bouwpromotoren en bouwbedrijven waarvan wij opleveringen
     gedaan hebben en diegene die zich hier niet aan hielden...deze bepaling wel van de Wet Breyne Art.10 en
      BW.art.14...(betalingen).
  • Zie tabel in "Wet Breyne" in delen hierboven...
     
De bepalingen van de wet zijn dwingend (men kan er niet van afwijken).
Als je dat allemaal leest dan begrijp ik dat jullie hiervan schrikken en de vraag stelt...hoe moet het nu verder?
Ik laat het aan iedereen over om zelf een eind beslissing te nemen...en wat jullie ermee doen...het is de bedoeling om een balans te vinden waarbij de beide partijen zich in kunnen vinden...want het belangrijkste is dat jullie...jullie woning na het ondertekenen hiervan...de overdracht kan gebeuren met zeer goede en duidelijke vooraf gemaakte afspraken!
 
Met getrokken messen tegenover elkaar staan en bruggen opblazen is nooit een goede zaak...en naar de rechtbank stappen zijn alleen maar beide verliezers...maar alle informatie die ik hier geef is bedoeld dat je maar weet meer rechten te hebben dan je denkt...alsook uw plichten...en dit van beide kanten.

​Door vooraf goede afspraken te maken vermijd je de meeste problemen achteraf.

bottom of page